Известие

Collapse
No announcement yet.

Щипки за халоген

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Щипки за халоген

Колеги сдобих се с халогени и след реставрацията остана само намирането на щипки за закрепяне това възможно ли е или да търся друго решение
    Attached Files

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
    Колеги сдобих се с халогени и след реставрацията остана само намирането на щипки за закрепяне това възможно ли е или да търся друго решение
    Възможно е,възможно е.Пак ще ми кацнеш.Сега вече може и да се видим.Имам някави щипки,взимай халогените и идвай у нас да ги монтираме

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Ами те доста трудно (пластмасата старее и се чупят при сваляне) се свалят така, че настаро ще е трудно, Опитай с поръчка (60524134) - не бяха скъпи. Чрез тях се и регулират фаровете
      Трябва ти също и релето с куплунга 60600512 за да ги подключищ

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
        Възможно е,възможно е.Пак ще ми кацнеш.Сега вече може и да се видим.Имам някави щипки,взимай халогените и идвай у нас да ги монтираме
        Мръсници гадни!Пак ще купонясвате сами
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

На мен стъклото на левия ми халоген е счупено има ли някакъв начин да го заменя или ще трябва да търся нов халоген и аз да се мъча със слагане?
          Alfa Romeo 33 imola 1.4i boxer

Comment

Първоначално публикувано от BapHeH4e Покажи съобщение
            На мен стъклото на левия ми халоген е счупено има ли някакъв начин да го заменя или ще трябва да търся нов халоген и аз да се мъча със слагане?
            Той се разглабя

Comment

Тъп въпрос,но все пак:От къде мога да намеря такова стъкло?
              Alfa Romeo 33 imola 1.4i boxer

Comment

Проблема с щипките решен благодарение на JORDANGT специални благодарности

Comment

е, кажи кво стана
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Колата има настроени халогени и идеално поставени с читави щипки
                    Last edited by zilala; d.m.y г., 08:54.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Мръсници гадни!Пак ще купонясвате сами
                      Вместо на Владая елате да купонясвате утре в моя гараж

Колега Zilala пак заповядай

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Първоначално публикувано от BapHeH4e Покажи съобщение
                        Тъп въпрос,но все пак:От къде мога да намеря такова стъкло?
                        Или по моргите или от някой човек има възможност и с поръчка от хелла но цената е дебела

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
                          Вместо на Владая елате да купонясвате утре в моя гараж

Колега Zilala пак заповядай

А не!
                          След последните два каръка,щото някой ни беше урочасал,тая седица сме се зарекли,че ще наблягаме на бири,кебапчета и други екзистенциални удоволствия.Добър повод е да вземеме и половинките.Тамън няма повече да ни питат,какво правиме.Поканата ти за твоя гараж е добра идея.
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                          X